Τα χρυσά χέρια του φωτός

Η ταύτιση με την ομάδα ήταν απόλυτη

Όταν ένας ολόκληρος λαός διψά για επιβεβαίωση, νίκες και για οράματα, άνθρωποι σαν τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τον Ιωαννίδη, δεν επηρέασαν μόνο κάποιους οπαδούς και κάποιους φιλάθλους. Αντίθετα επηρέασαν και γαλβάνισαν τις ψυχές εκατομμυρίων ανθρώπων, πριν από τόσα πολλά χρόνια! Όμως ο απόηχος φτάνει και στις μέρες μας, διότι οι γονείς σας και οι παππούδες σας, δέχτηκαν τις επιρροές από εκείνα τα συγκλονιστικά γεγονότα.

Μεταξύ αυτών και άνθρωποι, που σήμερα ξεχωρίζουν και αυτοί επηρεάστηκαν από εκείνα τα δρώμενα. Να αναφέρω για παράδειγμα λοιπόν μόνο τρεις προσωπικότητες, που σήμερα διαγράφουν διεθνείς τροχιές, σαν αστέρες: Σχοινάς, Μπουρλά, Μητσοτάκης, Οι πρώτοι δύο ζούσαν τότε μόνο για εκείνα τα γεγονότα, που περιγράφω στις επόμενες σελίδες και που θα κυλίσουν γρήγορα, διαβάζοντάς τες.

Ο τελευταίος, όμως υπεροδηγός του σήμερα (Σάββατο, 3π.μ., 27.01.2024), ήταν τότε έφηβος και έκανε κοπάνα, προκειμένου να έλθει στη Θεσσαλονίκη και να ζήσει το μοναδικό και θαυμαστό κλίμα στο Αλεξάνδρειο! Δεν υπάρχει άνθρωπος, που να μην επηρεάστηκε από τα γεγονότα εκείνης της εποχής, που έμπαιναν στα σπίτια με την κρατική T.V. και τις μεγάλες εφημερίδες της εποχής, με τους τεράστιους τίτλους.

Γι’ αυτό αν μπείτε σήμερα στο διαδίκτυο με τρεις λέξεις: Γκάλης βελονισμός Θεσσαλονίκη, θα φτάσετε μέχρι και στην ταπεινότητά μου!
Ο Γκάλης, δηλαδή ο δικός μας Νικ, είναι ανεπανάληπτο φαινόμενο. Διαβάστε λοιπόν αυτό το από ψυχής κείμενο και θα με δικαιώσετε.
Μαθαίνει κανείς καλύτερα από έναν άνθρωπο, που έζησε στη σκιά της δόξας! Επίσης ο αναγνώστης θα καταλάβει, πως σκέπτομαι και ποιος είναι ο απώτερος στόχος της ύπαρξής μου.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

Δείτε το PDF

Εγνατία 100, 1ος Όροφος
546 23 Θεσσαλονίκη (Γωνία Αγ. Σοφίας)
τηλ: +30 2310 221 150
e-mail: dieta100@otenet.gr
Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Ιατρικό Κέντρο Βελονισμού. All Rights Reserved.
Development by