Στρατηγική σωστού αδυνατίσματος

Λογότυπο

Δε λέμε, ότι το αδυνάτισμα είναι εύκολη υπόθεση. Η πολυφαγία είναι μία κακή έξη. Λίγοι μπορούν από μόνοι τους ξαφνικά να ελαττώσουν τη λήψη τροφής και να αρχίσουν να αδυνατίζουν.

Εκείνο που χρειάζεται είναι ένα οργανωμένο κέντρο, όχι εμπορικό ινστιτούτο με αρπαχτές και δολώματα. Στην επιστήμη δε χωρά το εμπορικό δαιμόνιο, αλλά η μεθοδολογία ελεγχόμενου αδυνατίσματος. Γι’αυτό εμείς οργανώσαμε ένα κέντρο, όπου θέση έχουν οι γιατροί και οι διαιτολόγοι – διατροφολόγοι.

Οι δύο γιατροί του κέντρου μας ασχολούνται με το βελονισμό και την παρακολούθηση της υγείας όσων μπαίνουν στο πρόγραμμα, ενώ οι κυρίες διαιτολόγοι, βοηθούμενες από την υπερσύχρονη τεχνολογία, συνδεδεμένη με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, μας φέρνουν στην επιφάνεια όλες τις παραμέτρους υγείας και ομορφιάς, για να εκτιμήσουμε επακριβώς το βαθμό της καλής ή κακής πορείας του αδυνατίσματος.

Έτσι ξέρουμε, εάν τηρείται ή όχι το διατροφικό πρόγραμμα, που δώσαμε σε κάθε υποψήφια ή υποψήφιο προς αδυνάτισμα και επίσης το βαθμό επιτυχίας. Εκτός από τη τακτή παρακολούθηση ανά επίσκεψη, προβαίνουμε στο τέλος κάθε μηνός σε test παχυσαρκίας, ώστε να έχουμε σαφή εικόνα όλων των παραμέτρων.

Φυσικά μας ενδιαφέρει η απώλεια κιλών ανά μήνα, η απώλεια πόντων και από πια σημεία χάθηκε το λίπος περισσότερο. Μας ενδιαφέρει η σύσφιξη που επιτυγχάνεται με το τοπικό βελονισμό και τον ηλεκτροβελονισμό. Επίσης οι εξετάσεις μας δίνουν πληροφορίες για το ποσοστό της απώλειας λίπους, όπως και για τη μείωση του σπλαγχνικού λίπους, το οποίο είναι συνδεδεμένο με τους πραγματικούς δείκτες υγείας.

Εξυπακούεται, ότι παίρνουμε στα σοβαρά τις τιμές, τόσο του βασικού μεταβολισμού, όσο και του ποσοστού των υγρών του σώματος και του μυϊκού ιστού. Άρα η μηνιαία εξέταση διασφαλίζει την υγεία και την πρόοδο της υγείας και της ομορφιάς του ενδιαφερόμενου.

Μη ξεγελαστείτε με ένα απλό λιπομετρητή αμφιβόλων αποτελεσμάτων. Εμείς μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό σύστημα, όπου υπάρχει ηλεκτρονικός επεξεργαστής, όπως το ίδιο γίνεται και με την επιλογή της κατάλληλης δίαιτας στη δεύτερη φάση αδυνατίσματος.

Γενικώς η διαδικασία απώλειας βάρους είναι μεθοδολογία, τέχνη και επιστήμη. Χρειάζεται ομάδα συνεργασίας και όχι μοναχικά άτομα τενεκέδες, που γυαλίζουν ως χρυσός. Χρυσός είναι το τρίπτυχο: γνώση, σύνεση, αποτελεσματικότητα.

Dr Ηλίας Κωνσταντινίδης

Εγνατία 100, 1ος Όροφος
546 23 Θεσσαλονίκη (Γωνία Αγ. Σοφίας)
τηλ: +30 2310 221 150
e-mail: dieta100@otenet.gr
Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Ιατρικό Κέντρο Βελονισμού. All Rights Reserved.
Development by