Αδυνάτισμα και Βελονισμός

Αρχική » Βελονισμός » Αδυνάτισμα και Βελονισμός
Παχυσαρκία
ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ
ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΣΟΥ.
ΜΟΝΟ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ
ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

Με τον βελονισμό αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η παχυσαρκία, το τοπικό αδυνάτισμα, η κυτταρίτιδα, οι ρυτίδες και η χαλάρωση του προσώπου. Στις τελευταίες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε ταυτόχρονα ιοντοφόριση κολλαγόνου και SOFT LASER για περαιτέρω διέγερση των ινοβλαστών του δέρματος. Το κολλαγόνο και η ελαστίνη δεν είναι σε ενέσιμη μορφή, αλλά αντίθετα γίνεται μόνο επάλειψη στο δέρμα, πριν την ιοντοφόρτιση. Μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιηθεί η ενυδατική κρέμα της ασθενούς. Με απλά λόγια αφυπνίζουμε τον οργανισμό ώστε να κινητοποιήσει τους αντιγηραντικούς μηχανισμούς. Ακόμα αντιμετωπίζεται και η ακμή με βελονισμό αλλά και με ψυχρά και θερμά λέιζερ.

Παθήσεις
  • ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
  • ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ
  • ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Το ευαγγέλιο της αλήθειας

Το αδυνάτισμα είναι ολόκληρη επιστήμη και υπακούει σε κανόνες. Στην εποχή μας έχει χαθεί η ισορροπία μεταξύ της πρόσληψης τροφής και του σωματικού βάρους του σώματος. Η τροφή είναι ενέργεια και είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του σώματος. Με λίγα λόγια είναι απαραίτητη για τα οργανικά συστήματα, την κίνηση, την ανανέωση των κυττάρων του σώματος και την επιβίωσή  μας. Για τους περισσότερους το παιχνίδι της ισορροπίας του σωματικού βάρους χάθηκε, από τη στιγμή που η τροφή είναι διαθέσιμη σε κάθε βήμα του ανθρώπου.
Έτσι μάθαμε τον εγκέφαλό μας να επιθυμεί ολοένα περισσότερη τροφή, ενώ το σώμα δεν τη χρειάζεται.
Η παγίδα στήνεται με την ευχαρίστηση που προσφέρει η λήψη τροφής. Έτσι φτάνουμε στον εθισμό. Σ’ αυτό συμβάλουν και οι διαφημίσεις.
Ακόμα και ο εγκέφαλος παραπλανάται. Στην ουσία αυτός πιστεύει, ότι για να τρώει το άτομο περισσότερο και να προσλαμβάνει στο σώμα του λίπος, δηλαδή περίσσεια ενέργειας, το κάνει με ένα και μοναδικό σκοπό, για να τη χρησιμοποιήσει για να καλύψει μεγάλες αποστάσεις.
Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει και επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, ακόμα και οι πιο έξυπνοι άνθρωποι, πέφτουν στην παγίδα βουλιμικών εκρήξεων και φυσικά παχαίνουν.
Έτσι το άτομο θα οδηγηθεί αργά ή γρήγορα στις φθορές ζωτικών οργάνων και ιστών. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα επέλθει η μείωση της ζωής, ειδικότερα αν συντρέχουν πρόσθετοι επιβαρυντικοί παράγοντες(κάπνισμα, αλκοόλ, καθισιό, άγχος, ξενύχτι, κτλ.).

Πείτε ένα όχι στην καταστροφή

Κάτι πρέπει να κάνετε. Δεν είστε από εκείνα τα τυχερά άτομα που έχουν ιδανικό βάρος μία ζωή, ούτε από εκείνους που έχουν προίκα μεγάλες ποσότητες της λεγόμενης λεπτίνης ουσίας στο σώμα και ιδιαίτερα στο λίπος τους.
Τα μεγάλα ινστιτούτα ομορφιάς, στήνουν μία  «βιομηχανία  ελπίδας», έχοντας βέβαια Θεό τους το κέρδος. Αδυνατίζουν ένα μόνο άτομο στα είκοσι. Αντίθετα, ένα καλά οργανωμένο Κέντρο βελονισμού με συμμετοχή και διαιτολόγων, θα σας οδηγήσει στην επιτυχία και τη λύτρωση. Τουλάχιστον οι εννέα στους δέκα θα τα καταφέρουν.
Το λάθος των πελατών και των ασθενών είναι, ότι είναι ικανοποιημένοι με τα κιλά που έχασαν, χωρίς να φτάσουν στον στόχο τους.  Η λύση όμως είναι μόνο  μία, Μετά το εντατικό αδυνάτισμα, να ακολουθήσει μία μακρά περίοδος, αργού αδυνατίσματος. Έτσι αντί να ξαναπαχύνει κανείς, θα πλησιάζει, αργά και σταθερά, στη ζώνη του ιδανικού βάρους του σώματος. Εμείς προτείνουμε από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας με εσάς, το προοδευτικό περπάτημα (αυξανόμενο κατά ένα λεπτό της ώρας, από ημέρα σε ημέρα).

Βήματα συνεργασίας

Το πρώτο βήμα είναι μία αξιόπιστη λιπομέτρηση. Έτσι παίρνουμε πολλές πληροφορίες για εσάς. Παράμετροι, όπως δείκτης μάζας σώματος, βασικός μεταβολισμός, ολικό και σπλαγχνικό λίπος, μυϊκή μάζα, υδατικό ισοζύγιο και άλλα, μας βοηθούν στη θεραπευτική στρατηγική μας.
Μας ενδιαφέρουν επίσης η κατανομή του σωματικού λίπους, τα «θέλω» και τα «μη θέλω» του ατόμου, η στάθμη του ψυχισμού, η ηλικία και οι δυνατότητες συμμετοχής στην όλη προσπάθεια.
Ένα έξυπνο άτομο, θα μας εμπιστευθεί και θα κερδίσει τα μέγιστα από τις θεραπείες μας, ενώ ένα μίζερο άτομο που δε θέλει να ξεκολλήσει από τις λανθασμένες δοξασίες του, θα βοηθηθεί λιγότερο.
Το δεύτερο βήμα είναι ένας σωστός τύπος βελονισμού, κατάλληλος με τα μέτρα και σταθμά του συγκεκριμένου ατόμου. Αυτός περιλαμβάνει σημεία διακοπής της απίστευτης όρεξης και καταστολής των βουλιμικών κρίσεων, σημεία ψυχικής ισορροπίας, σημεία ισορροπίας υγρών του σώματος, σημεία ισορροπίας λειτουργίας εσωτερικών οργάνων, σημεία αυτοπεποίθησης και ντοπαρίσματος, τοπικά σημεία λιπόλυσης και σύσφιξης και άλλα ανάλογα με το επίπεδο υγείας (status) του ατόμου.
Γι’ αυτό και έχουμε και προσφέρουμε διάφορους τύπους βελονισμού. Όσο πιο ολοκληρωμένος είναι ένας τύπος βελονισμού, τόσο περισσότερο επιτυχημένο αδυνάτισμα θα προσφέρει.
Αυτό πηγάζει μέσα από την εμπειρία πολλών  δεκαετιών και από τις μελέτες που πραγματοποιήσαμε.
Το τρίτο βήμα είναι η παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της μεγάλης προσπάθειας, Η απώλεια σωματικού βάρους εξαρτάται από τον σωματότυπο, από τον ίδιο τον πελάτη, ως καλού, κακού ή μέτριου «μαθητή», από τη λειτουργία του παχέος εντέρου, από την αυξημένη κινητικότητα ή όχι, από την παραβίαση των κανόνων διατροφής και από τη βελτίωση ή όχι της ψυχικής ισορροπίας.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ

Σύμφωνο συνεργασίας

Κορωνίδα μας είναι η ηθική της αλήθειας, η ειρηνική μάχη της πραγμάτωσης των στόχων του προσερχόμενου. Δεν υπάρχει τίποτε πιο ιερό και όσιο από τον ζητούντα βοήθεια. Πληρωνόμαστε γι’ αυτό που κάνουμε, αλλά δίνουμε και την ψυχή μας στις θεραπείες μας. Όποιος δεν έχει θετική ψυχή, δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε τον εαυτό του, ούτε  τους άλλους.
Το θέμα του ιατρού θεραπευτού, πρέπει να συνοδεύεται από το «μπορώ και θέλω». Για να μπορεί, κάποιος πρέπει να έχει τη γνώση του γνωστικού αντικειμένου και να κατέχει το κλειδί της πραγμάτωσης.
Στην προκειμένη περίπτωση ο ιατρός-βελονιστής για να βοηθήσει τους ασθενείς του, πρέπει να είναι σωματικά και ψυχικά δυνατός.
Η βελόνα θεραπεύει, γιατί συνεργάζεται με πολλά συστήματα και λειτουργίες του σώματος και κυρίως με τα κέντρα του εγκεφάλου.

Αγάπη και πάθος για την αποτελεσματική θεραπεία

  • Πόσοι θα χάριζαν ένα χοντρό βιβλίο εκατοντάδων σελίδων; Εμείς το κάναμε πράξη, γιατί το προτρέπει η λογική μας. Αυτή είναι η αποφάσή μας και η επιλογή μας. Κοιτάξτε γύρω σας, βλέπετε πολλούς να σας χαρίζουν, έστω μία απλή εφημερίδα;
  • Πόσοι θα μπορούσαν και θα επιδίωκαν να δημιουργήσουν οι ίδιοι στον εαυτό τους «ανταγωνιστές» ; Οι περισσότεροι θα το θεωρούσαν αυτό βλακώδες, γιατί έχουν στο μυαλό τους το εύκολο κέρδος και την άνετη ζωή, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εμείς λέμε, ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί και θα πάρουν επαίνους οι καλύτεροι. Είμαστε στην τρίτη δεκαετία διδαχής του βελονισμού στους γιατρούς. Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδας: 2310-868-117 και 697- 33- 45- 712Ιατρικό Κέντρο Βελονισμού
    Ηλίας Κ. 2310-22-11-50 και 697-330-74-70
    Ιωάννης Κ. 2310 283-509 και 697-33-45-721

Προσοχή:
Για το αδυνάτισμα και για πληθώρα διαταραχών και παθήσεων, που εντάσσονται μέσα στις ενδείξεις του σύγχρονου ιατρικού βελονισμού, εμείς για την ενημέρωσή σας και την περαιτέρω λήψη ιστορικού και διάγνωσης, έχουμε αυτή την πρώτη επίσκεψη δωρεάν. Κόβουμε μηδενική απόδειξη, δηλαδή δεν πληρωνόμαστε. Αυτές είναι οι αξίες μας και δεν τις αλλάζουμε με τίποτε!
Συνεχίζουμε λοιπόν την προσφορά μας, στο κοινωνικό σύνολο, με σοβαρότητα, αρτιότητα, σεβασμό, ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα, με ευχάριστη και θετική διάθεση.

Εγνατία 100, 1ος Όροφος
546 23 Θεσσαλονίκη (Γωνία Αγ. Σοφίας)
τηλ: +30 2310 221 150
e-mail: dieta100@otenet.gr
Πολιτική Απορρήτου
© 2024 Ιατρικό Κέντρο Βελονισμού. All Rights Reserved.
Development by